ατομική πίτσα στην Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων


Ψάχνετε για ατομική πίτσα στην Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων; Η λύση για ατομική πίτσα στην Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων είναι Πίτσα Οικονόμου.


Σας άνοιξε η όρεξη για ατομική πίτσα στην Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Με 3 απλά βήματα θα χορτάσετε σύντομα:

  1. Δείτε τον κατάλογο και τις προσφορές μας παρακάτω
  2. Καλέστε στο 2651067445
  3. Σε λίγη ώρα η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη και θα σας περιμένει να την παραλάβετε από το κατάστημα μας.


Επίσης, για την δική σας εξυπηρέτηση δεχόμαστε παραγγελίες για ατομική πίτσα στην Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων. Μπορείτε να παραγγείλετε 1-2 μέρες πριν για να είστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετηθείτε άμεσα την ώρα που θέλετε.

Είμαστε μια οικογενειακή πιτσαρία από το 1989 και χαιρόμαστε που μπορούμε και συνεχίζουμε να προσφέρουμε ατομική πίτσα στην Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων τόσα χρόνια. Ζυμώνουμε καθημερινά φρέσκια χειροποίητη ζύμη και χρησιμοποιούμε αγνά υλικά για να σας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και ακαταμάχητη γεύση.


Παραγγελίες:
Το κατάστημα μας βρίσκεται στην Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 16, Νέα Ζωή όπου μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε την παραγγελία σας.
Παρέχουμε υπηρεσία delivery μόνο σε μικρές αποστάσεις από το κατάστημα, οπότε για την δική σας ταχύτερη εξυπηρέτηση είναι προτιμότερο να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας take-away από εδώ.

Είμαστε ανοιχτά από τις 18:30 μέχρι τις 24:00 κάθε μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.


Τιμοκατάλογος

Πατήστε τον τιμοκατάλογο για μεγέθυνση

Έχουμε ευχαριστημένους πελάτες και αυτό φαίνεται.

Πατώντας στην εικόνα, μπορείτε να γράψετε και εσείς την δική σας κριτική με 5* για να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε.